Curso de Productos culinarios

Datos del curso
Fecha de inicio:24/04/2015

Contacto:971 763 580

Dades de l’acció formativa
Esp Formativa 9/14 CUINA
Col·lectiu prioritari: Formació adreçada a col·lectius vulnerables
Modalitat: Presencial
Condueix a l’obtenció de certificat de professionalitat:
Inscripcions Fins:
Dates Inici/Fi: De 24/04/2015 a 04/06/2015
Horari:
Família prof.: HOTELERIA I TURISME (HOT)
Lloc on s’imparteix
IFES-INSTITUTO DE FORMACIÓN Y ESTUDIOS SOCIALES
AV. ARQUITECTE GASPAR BENNASAR , 71 07004 Palma
Tel.: 971 763 580 Fax: Email: cristina.ortega@baleares.ifes.es
Observacions:
Mòduls que s’imparteixen
Codi Mòdul Nom Mòdul Duració (Hores)
MF0262_2 Productos culinarios 170
Codi224/14

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *